A sokoldalú Multione ideális az összes karbantartási munkára. A tartozékoknak köszönhetően pár másodperc alatt Multione gépéből fűnyíró, fúró, kompakt rakodó és még számos egyéb alakítható ki. A Multione egy olyan tanulmánynak a végső eredménye, amely összeegyezteti a kertészetek, parkok, önkormányzatok, építőipar, felújítások igényeit. A Multione a technológia és a könnyen használható gépek kombinációja. A Multione páratlan és innovatív megoldásainak köszönhetően piacvezető a mini-multifunkcionális gépek között, ami jól jellemzi a CSF termékek fejlődését.

            


                                                                                                                                     adobe pdf.png    

Multione M sorozat

Az M sorozat 4 kerekű gépei az M20D, M23B és az M28D. Ezekre a gépekre több mint 50 különböző szereléket lehet csatlakoztatni, ezért alkalmas magán és kommunális munkákra is. Az innovatív design-t a legapróbb részletnél is alkalmazták, csakúgy, mint az egyensúlyt a tömeg és az erő között. Nincs még egy olyan erős kompakt gép, mint az M sorozat. Milyen munkáknál van szükség az M sorozatra? Figyelembe véve a tulajdonságait, a lista meglehetősen hosszú: fűnyírás, sövényvágás, földmunkák, raklapemelés, hóeltakarítás, fúrás, útfelújítás, úttisztítás, betonkeverés.

mini rakodógép, minirakodó
mini rakodógép, minirakodó

Multione GT900 

A GT900 kétségkívül úttörő a kompakt teleszkópos rakodók piacán. A kifinomult olasz design mellett jelen van a technológia és a kiváló komfort. A szakemberek is a GT900-at választják a gép közismerten magas produktivitása miatt. A plusz erő és a megbízhatóság szintén jellemzői a kipróbált és tesztelt GT modellekre. A GT900 könnyedén emel meg 1500 kg-t és a teleszkópos kar a 3 méteres magasságot is eléri. Ez azt jelenti, hogy mostantól az anyagok teherautóról való rakodásához nincs szüksége semmi egyébre. A GT900 az egyetlen olyan kompakt rakodó amely képes, hogy ezt a teljesítményt nyújtsa. 

Multione S600

A multi-funkcionalitás a filozófiánk. A Multione-nal piacvezetővé váltunk a multifunkcionális gépek terén. Az S600 sorozata teljesítmény, innováció, technológia és design kombinációja. Mivel a géphez tartozó számos tartozékot könnyedén fel lehet helyezni és cserélni, a gép alkalmas, hogy több különböző alkalmazási területen megállja a helyét. Az S600 figyelmet szentel a hatékonyságra és a költségekre, miközben képes összekapcsolni különböző eszközöket és műveleteket. A Multione gépek megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek a biztonsági előírások terén. 
mini rakodógép, minirakodó
mini rakodógép, minirakodó

Multione SL800

A CSF a Multione gépeivel specialista a funkcionalitás és design ötvözésében. Az SL800 egy új referenciapont a kompakt teleszkópos rakodók között. Az olasz stílus és a fejlett technológia közösen kínálják a legjobb megoldást a szakembereknek és azoknak az embereknek, akiknek megtetszett az SL800 könnyen kezelhetősége, alacsony karbantartási költségei és környezetbarátsága. A Multione SL800 egy minőségi alkatrészekből összeállított hosszú élettartalmú gép amely mindig képes a legmagasabb szintű teljesítményre. 
kormendi_lablec_700px.jpg