Nem csupán az általa forgalmazott termékekhez kínál munkagép alkatrészeket a Körmendi Kft, hanem az idehaza kapható munkagépek jelentős részéhez. A cég honlapján a teljes alkatrészraktár megtekinthető. 
                                                                                                                  
Munkagép alkatrészek raktáron (6).JPG
A hazai géptulajdonosok egy része talán még emlékszik arra, hogy milyen érzés az, ha egy munkagép, alkatrész hiányában parkoló pályá ra kényszerül. Főként egy rövidre szabott határidős munka befejezése előtt valódi rémálom, ha elromlik egy nélkülözhetetlen termelőeszköz. Idegőrlő ilyenkor ölbe tett karral várni az alkatrészre, és 
az utolsó pillanatban nem könnyű megfelelő bérgépet találni sem, ami azonnal rendelkezésre áll.                                                                                      
                     
                                   


Munkagép alkatrészek raktáron (2).JPG


Az építőiparban a szoros határidők, a mezőgazdaságban pedig a betakarítási időszak rövidsé
ge miatt jelenthet komoly gondot a kapacitáskiesés, főként, ha az elmaradt vagy nem megfelelő karbantartás miatt áll le a munkagép. Ez utóbbi azonban kiküszöbölhető, és éppen ezért érdemes már a téli leállításkor felkészíteni termelőeszközeinket a következő évadra. Az év eleji uborkaszezon alkalmas arra is, hogy az év közben elmaradt javításokat pótoljuk.


Munkagép alkatrészek raktáron (10).JPG
MINDENT EGY HELYRŐL

A Körmendi Kft. a munkagépek széles skálájához kínál megfizethető földmunkagép alkatrészeket a hajtóművektől, fordítóművektől, főfékhengerektől és nyomócsövektől kezdve a hidraulikus munkahengereken, futómű alkatrészeken, elektromos érzékelőkön, vezérlőkön és egyéb berendezéseken keresztül a motor és a kardánszerkezet felfüggesztő alkatrészekig, szimeringekig. Természetesen a kínálatban a gyorscsatlakozók, a kenőanyagok, a rakodó- és kotrószerelékek alkatrészei, a kanálkörmök, a speciális szerszámok és műszerek egyaránt megtalálhatók. 


Válassza Ön is a Körmendi Kft-t, hiszen így megfelelő időben, gyorsan és olcsón juthat hozzá a szükséges munkagép alkatrészekhez.

Alkatrész házhozszállítás az ország egész területén!
jcb alkatrészek, jcb alkatrész,munkagép alkatrész, építőgép alkatrész, eladó jcb alkatrész, eladó jcb alkatrészek, építőgép alkatrész,építőgép alkatrészek,jcb alkatrész,jcb alkatrészek,munkagép alkatrész,munkagép alkatrészek
kormendi_lablec_700px.jpg