Simex felületmarók
Adapterek széles skáláját kínálja partnereinek a Körmendi Kft., amelyekkel jelentősen bővíthetik termelőeszközeik felhasználási körét az építőgép-tulajdonosok. A szigetszentmiklósi forgalmazó cég palettáját minőségi olasz termékek uralják, egyebek mellett a GF Gordini és a Cangini Benne adapterei.
Simex felületmarók
A kedvező áron megvásárolható adapterek révén számos olyan tevékenység elvégezhető a már meglévő munkagépekkel, amelyek korábban csak új termelőeszközök hadrendbe állításával lettek volna megoldhatók. Mindamellett, hogy a gépek hatékonysága nő, a vállalkozók új területeken próbálhatják ki magukat, anélkül hogy újabb munkaerővel kellene bővíteniük a csapatot.
Simex felületmarók
Egy-egy építőgép-vásárlást rendszerint hosszas döntés-előkészítés előz meg, hogy a gép paramétereiben és méreteiben a leginkább alkalmazkodjon a megkívánt felhasználáshoz. Jóllehet a termelőeszközök zömét egyféle tevékenység elvégzésére fejlesztik ki, az alapfeladatok jelentősen bővíthetők megfelelő adapterek bevetésével. Egy raklapvillával kiválthatunk akár egy targoncát, és ha útépítésről vagy –karbantartásról van szó, az aszfaltmaró szerelék, a gréder opció, a különféle tolólapok, illetve a hidraulikus törőfej tehetnek jó szolgálatot. Területüzemeltetési feladatokhoz ajánlott az utcaseprő-berendezés, amely télen hótoló eszközzel váltható fel.
Ideális aszfaltra és betonra. Simex egyedülálló tulajdonság: önvízszintező tulajdonság a bal és jobb oldalon. Függetlenül a felületmaró helyzetétől és a föld kontúrtól lehetővé teszi: állandó maró mélység minden körülmény között, maximális stabilitás vibráció nélkül. Ezen felül a Simex önvízszintező rendszer a jobb és baloldal külön- külön mélységállításával a következőket teszi lehetővé: tökéletes vízszintezés a kiegyenlített felületeken, a felületmaró tökéletes illeszkedése egyenetlen talajon, járdákon, emelkedőkön és buckákon, hidraulikus dugattyús hajtómotor közvetlenül hajtja a hengert: magas teljesítmény és alacsony túlmelegedés, hengerek és tárcsák különböző méretben kaphatók, könnyen és gyorsan cserélhetőek, mindenféle munkára alkalmasak általánosra és speciálisra is, alacsony karbantartási költségek, csak a kopó alkatrészeket kell cserélni.

FELÜLETMARÁS CSATORNAÉPÍTÉSNÉL
A teljes aszfalt felület lebontása lehetséges. A leszedett anyag újratöltésre alkalmas. Óriási megtakarítás a következőkel : nincs költsége a burkolat felületének marására, nincs költsége a gépkezelésnek, a visszatöltés költsége csökken. Alacsony karbantartási költségek, csak a kopó alkatrészeket kell cserélni.

KÖZVETLENÜL A FAL MELLETT LÉVŐ MUNKÁK ÉS A MUNKA BEFEJEZÉSE
A berendezés ideális felületmarásra, 2-3 cm-re az oldalfaltól. Könnyű és gyors munkalehetőség városi központokban, csatorna-fedlapok, járdák és sarkok között.

NAGY MÉLYSÉG
Speciálisan úttestekre tervezték, ahol az aszfalt nagy vastagsága felhalmozódott. Alkalmas a csatornázásnál mindenféle felületmarásra.

FELÜLETMARÁS ÉS HELYREÁLLÍTÁS
Ideális nagy felületeknél. Szűk helyeken kényelmes és praktikus használatot tesz lehetővé. Lehetővé teszi a kívánt lejtést a marni kívánt felületen. Felület helyreállítása (3cm) anélkül, hogy forgalmi akadályt okoznánk. Különösen alkalmas korábbi ásások következtében keletkezett buckák, kitüremkedések felületmarására. A Simex önkiegyenlítő tulajdonságának köszönhetően a berendezés képes létrehozni: nagy területeket tökéletesen simára, nagyobb tapadás veszélyes úttesteknél, a felületek előkészítése az új járdának, erőteljes útburkolati jelek eltávolítása.

A FÖLD ELTÁVOLÍTÁSÁRA HASZNÁLT VERZIÓ SZÁLLÍTÓSZALAGGAL
Lehetővé teszi, hogy a felületmart földet a gép bal vagy jobb oldalára helyezze. Lehetővé teszi, hogy a kitermelt földet nagyon gyorsan eltávolítsuk a helyszínről, így ezt a földet még egyszer fel lehet használni. Standard hengerrel is használható.

BEÉPÍTETT VÍZTARTÁLY
A por problémájának kiküszöbölésére terveztük a víztartályt, mely a berendezésbe van építve : nem növeli a berendezés méreteit, érintés biztos és ütésálló, műanyagból készült, 110 liter víz tárolására alkalmas, vízpumpával felszerelve, 2,3,4 fúvókával karbantartást nem Igényel, egyszerű a feltöltése, a vízszint ellenőrzése könnyű.

A SIMEX szabadalomnak köszönhetően lehetőség van a kopott köröm tartók kicserélésére. Az eredmény: a gép kevés állásideje és a teljesítmény mindig a legjobb. Az új SIMEX szabadalom hosszabb élettartamot biztosít a vágóeszköznek. Lehetőség van a kopott tartók kicserélésére. A képen látható, hogy az új körömtartókat tökéletesen újra be lehet helyezni : sarok és tengely elhelyezése, hosszirányban ferde, eredeti verzió szerint a kicserélt körmök oldalra való döntése.


                          

adobe pdf.png
kormendi_lablec_700px.jpg